Dolphins 09-10 <3

Här kommer alla utmärkelser alla gjort sig mer än välförtjänta av. Men innan ni läser vill jag bara säga TACK, tack till mitt underbara lag som gjort säsongen 09-10 till ett av de bästa åren i mitt liv. Ni har gjort mitt år till det bästa. Ni har varit min familj och fått mig att utvecklas både i laget och som person. Ni valde mig till co-captain och jag kunde inte blivit gladare. Det betyder att ni litar på mig, och jag litar på er. Jag kommer sakna just det här laget som varit den här säsongen, det kommer jag verkligen. Ni har gjort mig så stolt i år. Jag vet inte vad annat jag kan säga än att,
                                                                  JAG ÄLSKAR ER. / Srifa




Corny
lagets pepp. Hon som inte slutar tro på sitt lag och peppar oss ända in till det sista. Du en av de som kämpar på bäst i laget och trots det orkar du ta tag i alla andra på vägen. Jag säger bara: hur gör vi det? SNYGGT!

BellaLagets vilja. Tjejen som haft fler motgångar än någon annan. Från att vara för sjuk för att träna till en knäskada. Trots detta vill hon otroligt mycket och klarar allt med bravur!


Elin
Lagets första hjälp.  Hon som alltid hjälper alla andra trots egna motgångar. Hon som överför sin kunskap på oss och gör oss bäst!


Ida
Lagets lillasyster. Hon den lilla och söta som kom till oss med storken som ett mirakel när vi behövde henne som mest. Så liten, men så stark. Helt plötsligt fick du 23 storasystrar! Vi älskar dig!


Josse
Lagets positiva energi. Hur jobbig en träning än kan vara eller hur dålig stämning det än är i laget så är hon alltid lika positiv och lyser upp som den stjärna hon är!


Lollo
Lagets skillade. Att vara topp eller bas, det är frågan. Men inte för den här tjejen som klarar alla positioner som en barnlek. Du är bäst helt enkelt!


Malin
Lagets prutt. Det här är tjejen som verkligen inte är blyg och aldrig långt ifrån en prutt. Hon är en stor del av delfinfamiljen och vi alla älskar dig. Den lilla prutten!


Nina
Lagets know-it-all. Du är tjejen som alltid har svar på tal och som den äldsta personen i laget(inklusive coaches!), har du också mest livserfarenhet. Man får alltid lära sig något nytt av dig. Du inspirerar, du är en förebild. 


Natta A
Lagets dansande solstråle. Det finns inte en enda träning den här tjejen visat en sur min på. Hon skiner alltid upp som en sol i alla möjliga situationer, dessutom är hon ju ”den där tjejen” alla pratar om i dansen!


Vikis
Lagets ostoppbara. Hon som inte låter någonting hindra henne från att gå på en träning. Inte ens studenten, dagen innan tävling hindrar henne.  Vad kan då hindra denna  cheerälskande själ?


Cassandra
Lagets men asså, vadå? Hon använder denna fras flitigt på träningarna i hjopp om att förstå vad vi ska gära härnäst eller vad vi ska ställa upp i. Kan man säga något annat än, ”men asså vadå, var är personen jag ska buga för?” Vi älskar dig Cassandra.


Therese
Lagets krigare.  Blod, svett och tårar är något den här tjejen har upplevt under hela träningsåret. Hon har trots det visat sin inre viking och ställt sig upp efter att hon ramlat och krigat som den sanna kämpe hon är.


Denise
Lagets Perfektionist . Den här tjejen kom till oss bara några veckor innan tävling. Hon kom in som en skön vindpust. Hon vill att allt ska vara perfekt, precis som hon själv är. Hennes perfektion speglar av sig i hur perfekt vårt lag har blivit.


Emma B
Lagets skvallernalle. Hon har alltid något nytt att berätta om vad som händer i cheervärlden och det är alltid lika roligt att höra. Ovanpå detta är hon även den kramgoaste personen i laget. Har man en dålig dag finns alltid den här tjejen nära till hands för en stor bamsekram!


Olivia
Lagets biff. Man ska inte alltid tro på vad man ser. Den här tjejen är ganska liten och bland det sötaste man sett. Men man får inte låta sig luras. Hon är rentav en biff. En stark person och även den i laget som kan få vilket bygg som helst att stå!


Sandra
Lagets frågetecken. Den här tjejen har lätt för att uttrycka fraser som: ”var der idag vi hade träning?” och ” Toffsar, var finns dom?” Men som tur är har hon i alla fall koll på programmet som hon kan så bra att hon skulle kunna göra det i sömnen!


Johanna
Lagets duracellkanin. Den här tjejen har svårt att sitta still. Hon har myror i benen och är världens hurtbulle. För henne räcker det inte med att köra uppvärmningsdansen. Hon forstsätter med upphopp och andra jobbiga saker efteråt. Att vila finns inte i den här tjejens system!


Emma F
Lagets Paparazzi. Hon har alltid kameran i högsta hugg och det förstår man ju eftersom hon går i ett så snyggt lag. Vi kan inte göra annat än att älska denna tjej för att hon förevigar lyckan vårt lag gett oss!


Carro
Lagets klippa. Den här tjejen är alltid lika lugn. Hon är trygg, klok och snäll. Hon har alltid koll på ALLT och hon gör nästan aldrig fel. Hon är en sån person man kan luta sig emot och ta stöd när det blir lite jobbigt!

Frida –  Lagets husmor. Det finns ingenting den här tjejen inte kan göra. Sy, laga mat, jobba, toppa, basa, ha någon sittandes i svanken, you name it! Hon är så att säga mångsidig. Hon är en sån tjej man inte kan låta bli att tycka om. Hon är den där personen man önskar att man var. Hon är underbar. Hon är Fritz.


Sophie
Lagets topp. Misstolka inte bara för att det är cheerleading vi talar om. Den här personen är bakperson, men hon är alltid på topp. Hon älskar sporten nästan mer än alla i laget. Hon tar hand om laget när inte coaches är där. Hon får oss att lyssna och att utvecklas. Hon håller alltid humöret uppe och hon leder oss som en fåraherde leder sina får. Vi ser upp till dig och älskar dig, trots att du gillar gurka!



Srifa -
Lagets stjärna. Du har varit med från början och vi är otroligt glada som har dig hos oss. Du kommer alltid  med bra råd, tips och grym pepp. Du är en sådan stark person som vill det bästa för hela laget.  Du vill att vi utvecklas varje träning, och du kämpar själv för att utvecklas varje träning. Du är stjärna både som topp, som bas och som co-captain.

RitaLagets fierceness. Du är helt fantastisk på alla sätt och vis. Har du sett hur snygg dans Dolphins 09-10 eller? Vem gjorde den dansen, jo, det var du! Du kan komma på de mest mirakulösa koreografierna a la Top Gun.  Du är grundare av Dolphins och du har gjort oss till det lag vi är idag. Alla säger att vi är så himla bra, vilket alltså betyda att du är så himla bra, för det är du. Du är en underbar Coach och vi älskar dig, utan dig skulle vi inte vara någonting. Who let the Dolphins out? Iiih, iiih, iih, iih, iih!


Rebecca
Lagets guld. Det är just vad du är. Du är guld. Hur skulle vi klarat det här året utan dig, utan en Hitler i guldplätering.  Du har fått Dolphins att utvecklas något otroligt i år. Du har visat oss vad det innebär att kämpa för sitt lag på riktigt, att vara en enda stor familj. Du har varit ett mycket värdefullt tillskott för oss och du har verkligen smält in i Delfinfamiljen på ett smidigt sätt. Du är en fantastisk coach. Vi kunde inte bli mer lyckligt lottade.  Vi älskar dig!


Kommentarer
Postat av: vikis

i <3 dolphins 09/10

2010-06-19 @ 22:49:43
Postat av: Grip

Kommer alltid älska oss!! <3

2010-06-20 @ 12:06:35
URL: http://miilkshaake.blogg.se/
Postat av: Rebbi

SÅ HIMLA FINT!!!

2010-07-12 @ 11:53:46
Postat av: cheerleading-bloggen

Hej, tänkte bara göra lite reklam för den nya cheer-bloggen; ilovecheer.blogg.se. Hoppas ni kikar in :)

2010-07-14 @ 21:11:52
URL: http://ilovecheer.blogg.se/
Postat av: Coach Rita

Emma B min snuskas så rörd jag blir älskar vart enda ord du skriver om alla i laget och oss tränare du har verkligen varit ett underbart cheer barn.

Älskar dig



Cheer Mamma nr1

2010-10-16 @ 20:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0