SVT

Världens snyggaste Dragons i början av detta klipp. Dolphins fetlikar!

Dragons Paradise



Finaste, vackraste, bästaste dragons. Ni förstår inte hur stolta ni gör oss! Vi älskar er!


SM-helg

Bara för jag har mest fritid av alla i hela världen tänkte jag lägga in en "under tiden"-header. Jag menar, vi är ju faktiskt inte samma lag nu som vi var på DM 2009, där den gamla bilden var ifrån, och jag tyckte det var på tiden att byta ut den.

Så alltså, medan vi väntar på att Emma "the snille på photoshop" Buskas ska göra oss en ny fin, ickeamatörig header så får ni nöja er med Therese "the not-snille på Picasa" Grips header. Det är iallafall Dolphins 09/10, eller hur?

Så, nu ska jag ligga hela natten och hålla tummarna för denna fantastiska SM-helg, bänka mig framför live-streamade JSM i morgon för att sedan på söndag bege mig till uppsala och njuta av SM tillsammans med er mina fina. Där ska vi njuta av att se våra älskade drakar kötta sönder mattan och vara enormt stolta över att ha världens bästa coaches, sen enormt mycket skrik och peppande från klacken hör ju till. Hihi.

Jag älskar er.


<3


Vecka 18

Guldstjärna till varje Delfin!


Caroline Lindström
- Att du haft uppehåll kan ingen se. Ändringar och nya räkningar tränar du in snabbast av alla och kan dem nästa träning skarpast av alla! Du har varit ett stort extra stöd för oss denna termin!


Cassandra Martedal
-  Det är väldigt sällan jag inte ser dig köra. Ouppvärmd eller inte- din gymnastik och dina hopp imponerar alltid!


Cornelia Grip
- En av våra starkaste delfiner. Ingen spärr hindrar dig någonsin! Nya mål varje vecka då du uppnår dina så snabbt.  Bästa gymnastiklangaren!


Denise Almqvist
- Sist in kom hon som topp. Nu är hon den stabilaste av alla. Vi älskar hur du tar tag i varje småproblem och vill rätta till!


Elin Boman
- Den starka huvudbasen som är en av våra stora anledningar till varför våra tik-tokar står så ofta som de gör i pyramiden. Ge aldrig upp!


Emma Buskas
-  Lagets sötaste. Kommer alltid in med ett leende till träningen – ingen spärr ska få ta bort det från dig! Det är du som ska få bort spärren. Denna vecka har du visat det!


Emma Forsberg
- Liten men … stark bas! Du visar dig alltid stark och är alltid med och skapar en stark byggrupp i laget.


Frida Johansson
- Det kan inte vara lätt att ha två tränare som byter dina positioner så ofta. Konstigt nog har du klarat varje byte lika bra, bas som topp, du rockar alltid!


Ida Johansson
- Vem hade trott att du hade så mycket talang liggandes i lilltån? Du räddade vårt DM och fortsätter att imponera med gymnastik och inhoppare i stunt.  En av lagets mest viljestarka!


Isabella Sundberg
- Du har haft mycket motgångar detta år. Ena tråkiga beskedet efter det andra. Hur kan du då, de få träningar du varit med, hela tiden imponera? Du är en topp som visar att med vilja klaras ALLT! Sluta aldrig med det…


Johanna Henriksson
-
Du har visat att hur långt ifrån man än är en flickis ska man aldrig ge upp. Grattis till din stillastående! Jag älskar din energi som du har varje träning. Det känns aldrig som du missade DM med Dolphins, nu är det din tur på RM!


Josefin Lindmark
- Träna till varje pris! (Nästan…) Du hittade själv lösningen till ditt träningshinder. Vissa saker kan du inte göra men då äger du ännu mer i resten. Precis som det ska vara! Mer av din positiva
energi…


Louise Bredvik
- Hur många gånger har jag gått och grubblat över att jag inte förstår att du inte varit topp innan?! Det finns inget nytt stunt du inte satt första träningen.  Även Grattis till din stillastående Louise!


Malin Andersson
- Mycket sjukdom har drabbat dig denna termin. Ändå har du lyckats hålla laget uppe med din positiva humor! Hur lyckas du Malin Andersson, att ha en sådan stark vilja varje träning?! Jag älskare!


Nathalie Aspeqvist
- ”Den blonda tjejen i mitten av dansen” – det är du! Du kom som gammal dansare och är nu en av våra starkaste huvudbaser. Du ger aldrig upp! Fortsätt äga!


Nathalie Srifa
-
Min barndomsvän. Jag var rädd att det skulle vara svårt att träna dig detta år. Men DU har gjort det lätt! Du har låtit mig göra det så enkelt. Du tar allt på rätt sätt och vill inte bara göra dig själv bättre utan hela laget. Tack för att du är du!


Nina Jansson Bertheussen
Du ska ha ett stort grattis för din stillastående som sattes för längesen. Som du kämpat! Blod, svett och tårar inget har någonsin hindrat dig Nina!


Olivia Kassander
-
Din vilja tar aldrig slut. Denna vecka har du hitta tillbaka Olivia! Du ger aldrig upp och din gymnastik är nu tillbaka igen! Liten men … stark bakperson!  Du äger!


Sandra Lindgren
- Likt som Frida har vi bytt din postition många gånger detta år- alla har gått bra med din kämpaglöd! Aldrig tvekat i gymnastiken- aldrig kommer att göra! Fortsätt så…


Sophie Lennholm
- Mer beröm till dig som är ett så stort stöd för tränare och hela laget. Du har fått ta över våra problem alldeles för mycket detta år! Hela laget måste se sig lyckliga till att ha Sophie med sig.  Du äger som bakperson men hallå – har ni sett hennes pike?!


Therese Grip
- Ännu en stillastående att gratta! Dig vill jag ge credd för din inställning. På några månader har du vänt inställning totalt- och det ger resultat! Du har öppnat dig på ett så bra sätt för laget och nu drar du med dig allt fler och fler med din energi. Sluta aldrig med det!


Victoria Grabler
- Vad sa vi – Tack för att du alltid ställer upp för Dolphins? Hur mycket har inte funderats kring den 5e juni, men nu är det bestämt och jag vet att du kommer att klara det lika bra som alltid! Tack för att du är du och gör det här möjligt!


JAG ÄLSKAR ER DOLPHINS!



20 Stars are Brighter Than One

En bra träning. En mycket bra träning. En mycket bra träning som gjorde mig på otroligt mycket bättre humör. Efter en dålig och ledsam dag kommer jag till mina favvoflickor och humöret tvärvänder och jag blir skitglad. Att få träffa våra efterlängtade coaches som glassat i amerikat gjorde min dag ännu bättre än så. Jag trodde de inte kunde bli bättre tills vi langar feta stunts och annat mega najs. Så därför vill jag dela ut stjärnor idag om jag får!? 3 st för att vara exakt.



Johanna - Du vet varför, och du äger!


Vikis - För att du sätter laget före allt. Du är guld värd!



Cornis - Att du e grym i gymnastik visste vi, men SÅHÄR grym. *highfiiiiiive*


Puss på mina fina! / Gripen

(btw, visst e mina paint-stjärnor ASSNYGGA? *skitstolt*)


RSS 2.0